Powered by Blogger.

Rumah Hijau : Nasi Ayam Penyet

Rumah Hijau : Nasi Ayam Penyet

Rumah Hijau. Lama dah kewujudan Rumah Hijau ni. Salah satu tempat makan yang terletak di Jln Rubber, Satok.

Semalam baru berpeluang menjejak kaki di Rumah Hijau ni. Saya datang malam, jadi mostly menu adalah western menu. Erk. Terus tak order apa, dan hanya en suami saja yang order Nasi Ayam Penyet. Tu je la menu yang bukan western kalau malam. Menyesal pulak datang sini malam. Haha. Ingat tau, kalau nak ke rumah hijau ni datang siang, baru lah ada pelbagai menu nasi.

Ok. Meh review nasi ayam penyet sini. So far rasa ayam penyet tu ok la. Sedap. Lebih kurang dengan ayam penyet tempat lain. Harga pun ok iaitu Rm8.50. ohya . Masa operasi rumah hijau ni adalah setiap hari kecuali jumaat. ;)
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Rumah Hijau : Nasi Ayam Penyet"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top