Powered by Blogger.

Sate Mantop

Beberapa hari lepas, tiba-tiba rasa teringin pulak nak makan sate beserta dengan kuah sate yang super marvelous.

Dan macam biasa, aku ajak en husband gi beli sate kat tempat favourite aku. Lokasi kedai sate paling mantop, paling sedap dan paling berbaloi kat Kuching ni adalah terletak di jalan Astana, dan betul-betul sebelah kanan selepas traffic light berdekatan bulatan Petra Jaya.

Satu cucuk sate ayam/daging kat sini berharga RM0.60. Bagi aku still murah sebab size sate dia besar dan puas makan. Satu lagi sebab aku suka beli dari sini, sebab kuah sate dia sangat sedap dan tidak lokek nak bagi kuah lebih.. I loike.

Ok lah, kalau korang teringin nak makan sate ni, boleh lah riki di jalan Astana ni ye. Start operasi dalam pukul 7 malam.
Selamat menyate!

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Sate Mantop"

feberet food memang sate.. tp jauh sangat ni nak ke sana.. huuu

sedapnya sate.. terliur baby dalam perut ni..

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top