Powered by Blogger.

CPUV Nuffnang: KFC Cheezy Onion Crunch

CPUV NUFFNANG: KFC Cheezy Onion Crunch

Hari ini bila check akaun Nuffnang, baru perasaan terdapat dua CPUV Nuffnang baru iaitu KFC Cheezy Onion Crunch. Seronok betul. CPUV Nuffnang ni banyak membantu meningkatkan pendapatan Nuffnang saya. Makin ramai traffik ke blog kita makin banyak bayaran atau pendapatan kita peroleh dari CPUV NUFFNANG NI.

CPUV ni bermaksud 'Cost Per Unique Visitor'. Maksudnya di sini kita akan dapat bayaran bagi setiap unik pelawat yang melayari laman blog kita.

Ni saya bagi Copy paste dari Nuffnang:
CPUV (COST-PER-UNIQUE-VISIT) CAMPAIGNS
These are earnings from banner ad campaigns according to the number of unique visits the advertiser bought from your blog at the end of the campaign period.
(Source: Nuffnang)


Berbalik semula kepada kempen KFC Cheezy Onion Crunch ni, rasanya kita memang dah sedia maklum kesedapan setiap hidangan KFC yang pasti tidak mengecewakan. Rasa ayam goreng yang sedap ditambah lagi dengan kuah Cheezy tu lagi lah mantap.

Setiap set hidangan terdapat 2 ketul ayam KFC bersama Sos Cheese dan Onion, whipped potato, coleslaw dan Soft drink berharga RM12.50. Harga sangat berbaloi. So tunggu apa lagi, jom lah ke KFC berdekatan. 

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "CPUV Nuffnang: KFC Cheezy Onion Crunch"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top