Powered by Blogger.

Handphone Paling Sesuai Untuk Si Traveller!!


Handphone Paling Sesuai Untuk Si Traveller!!

Korang suka Travel?? Hidup korang memang takkan complete kalau takda phone kan?? Lagi-lagi semua yang korang buat memang korang akan share dan update tak kira la di Facebook, twitter mahupun di instagram.

Based on SP punya pengalaman dengan hp2 yang pernah diguna, setakat ini, kalau nak smartphone yang super cool , SP cadangkan korang guna la Lenovo P780, korang boleh usha di Lazada.com k.
Harga so far affordable dengan ciri-ciri yang ditawarkan.

Kelebihan yang paling BEST tentang HP Lenovo P780 yang SP masih guna sampai sekarang ni adalah ketahanan bateri hp ni. Kalau charge full, memang dapat bertahan sampai ke 3 hari kalau jarang online ataupun layan youtube. Tapi kalau korang ni gila online, memang gajet ni sangat sesuai, sebab mampu bertahan sehari ye kawan-kawan. Korang tak perlu nak sibuk-sibuk bawak powerbank korang yang berat tu.

Dalam kelebihan nya, ada juga kelemahan hp ni, kadang-kadang kalau tiba time sengal hp ni akan tiba-tiba hang sendiri dan anda terpaksa reset balik. Best kan?? haha.. Tapi itu bukan masalah utama pun bagi SP. So, korang boleh la usha hp ni dan compare dengan other brand yang meletop-letop sekarang ni.

Sumber: Lazada.com

So dah berkira-kira nak tukar hp?? Boleh cuba guna Lenovo,, takbest beli lain.. haha.. Opss..jangan membazir.. GST ni kan.


Sang Penulis @ SP,
31/3/2015 @ 11:07 PM
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Handphone Paling Sesuai Untuk Si Traveller!!"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top