Powered by Blogger.

Percutian Bajet di Langkawi/Amara Motel Langkawi

Assalamualaikum dan hi all,

Tiba-tiba rasa ingin nak flashback pulak percutian giler bajet di Langkawi untuk berdua (honeymoon kononnya)... 

OK,, pada 11 Mei 2014, tiba-tiba gatal tangan nak godek2 website airasia, tertengok pulak iklan Penerbangan percuma dengan pembelian hotel.. Aduh, menggoda jiwa SP betul. Sebenarnya tahun lepas SP tersilap percaturan dalam mengatur percutian, ingatkan dapat nak tunggu bercuti dalam hujung tahun,, rupanya tidak. Hati ini kuat memberontak nak bercuti awal tahun jugak.. SO bila dah masuk Mei, dan tetiba tengok promo murah, hah,, apa lagi.. Percutian bajet dari Kuching - Langkawi beserta dengan bilik dapat RM496.90 je u all untuk 4 hari 3 malam. Sangat2 berbaloi. SO terus grab offer tu.




Actually, percutian ni, sangat2 relaks time tu. Pergi berdua, so sukahati je nak redah. Best betol lepak-lepak langkawi, sangat jimat untuk percutian yang taknak kesibukan kota metropolitan.

Amara Motel tempat SP dan husband stay tu, sangat selesa dan berbaloi dengan apa yang dibayar. Parking kereta (sewa) senang dan nak makan-makan pun dekat je.. Kalau lapar2 tengah malam, berlambak kedai makan sekitar tu. So rate SP untuk hotel ni adal 4 stars out of 5 stars. :) Hoyehhh.. Sangat disuggestkan untuk mereka yang bajet ciput je macam SP..

Tapi tu la sedih, untuk trip bajet 2016 ni, Amara Motel tu dah fully book. :( SUnderland Motel pun fully bookk.. huhuhu.. Both hotel ni sangat selesa dan muraahhhh.. selain lokasinya yang sangat strategik..

Ok lah, kalau yang nak set kan percutian bajet tu, boleh start riki2 tiket flight awal2 tau. :)
Jom bercuti bajet..


Ikhlas dan tulus,
Sang Penulis @ SP
23/3/2015 @ 7:59PM
Kuching, Sarawak, Malaysia
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Percutian Bajet di Langkawi/Amara Motel Langkawi"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top