Powered by Blogger.

Follow-up Bulan ke 3 Braces

Follow-up Bulan ke 3 Braces
Seperti biasa sebelum nak masuk bilik doktor, baru sibuk nak selfie Gigi bagai. Sebab busy Dan asyik lupa, tu yang dah nak follow-up baru nak ambik gambar hasil Rawatan braces selepas BULAN ke 3. So far, Gigi belah bawah Dan atas dah gerak. Paling gerak banyak adalah Gigi bawah belah kiri.

Dan bila masuk je bilik doktor, as usual doktor pergi potong Dan tukar semua yang dah kuning-kuning tu. Sebelum ni untuk tali yang diikat belah dalam adalah color putih, tapi Kali ini doktor guna yang color merah. Tapi serius la web, follow-up Kali ini lebih sakit. Rasa macam nak tercabut je Gigi aku ni. Demi nak cantik kan. Seperti biasa, beauty is pain!!! Haha
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Follow-up Bulan ke 3 Braces"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top