Powered by Blogger.

Caj Masuk Rumah Terbalik dan 3D Museum

Caj Masuk Rumah Terbalik dan 3D Museum

Ni, saya dengan berbesar hati dan murah hati share kan caj masuk ke Rumah Terbalik dan 3d museum Sabah.

Untuk 3d museum saya tak masuk. Saya just pergi ke Rumah terbalik sahaja. Ni kes nak cut cost la ni. 3d museum dah masuk kat langkawi, so rasanya lebih kurang je lah.

Caj masuk ke rumah terbalik bagi dewasa adalah RM10.60 seorang. Hmm. Nasib baik sekali ni je datang. Agak pricey jugak lah.

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Caj Masuk Rumah Terbalik dan 3D Museum"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top