Chicken Wings Kundasang |
Sedapnye tgk ayam tu... btw dtg singgah sini n done follow ur blog.. :)
BalasUWARGHHHHH SEDAPNYA!!!!
asamboimerah tu yg mana? TT^TT
owh pewarna merah tu nak bagi cantik warna dia kan.. pewarna tu yg mana sebenarnya.. sbb kan.. dulu kan.. masak daging masak merah.. sbb cari tak jumpa pewarna merah, so pakailah pewarna perisa strawberry TT^TT adik2 makan diam je, dah susah makan, diorang tanya kenapa rasa strawberry TT^TT malu lak ingat kenangan lama.. (almaklumlah... org tak pandai masak ni)
sedapnya . cicah dengan sambal kicap ke . btw CCL done follow sini
jemput ke entri http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/09/menang-voucher-rm50-dari-printcious.html
Hi Lea Azleeya.
Thanks singgah sini. Haritu tetiba mood rajin pulak datang nak panggang ayam.. :)
Hi Misaki PureBlood,
Asamboi merah yang bulat2 tu sis. Yang kita selalu makan dengan limau kasturi tu. Masam manis jadinya. Terliur pulak. Haha.
Daging masak Strawberry?? Macam menarik bunyi nya tu sis.. haha.
Hi Cik Cappucino Latte,
ye sis. Chicken wing panggang ni memang terbaek la cicah dengan sambal kicap. fuhh..
btw thx sis sudi singgah dan follow.
saya ada ajarkan resepi asli sabah memang top secret.. jika minat nak belajar boleh whatsapp 01121773597
Balas
8 Comments