Powered by Blogger.

Followup Braces Bulan ke 18 (Julai 2017)

Followup Braces Bulan ke 18 (Julai 2017)

Fresh dari ladang. Yehuuu. Haha. Disebabkan aku sangat rajin hari ini so aku terus update la ye tentang perkembangan terkini rawatan braces aku.

Hari ini dah masuk bulan ke 18 aku followup braces. Dah skip 2 bulan aku tak update tentang followup bulan ke 16 dan 17 disebabkan busy yang amat.

Hari ini takda sakit ke apa lepas tukar getah gigi tu. Just doktor cakap gigi aku makin ok dan dia jangka kan dalam 3 bulan lagi gigi aku ready untuk dipamerkan. Hahaha. Nope la. Maksudnya gigi aku dah tersusun cantik.

Jadinya, itu tandanya aku kena bersiap sedia untuk setelkan payment aku yang berbaki beribu lagi tu. Hehe. Maksudnya sebelum tahun 2018 ni gigi aku dah ok. ;) Rasa macam baru semalam je aku cabut gigi dan pasang besi-besi braces ni.

Apa-apapun kepada adik akak yang baru nak pasang brace, all the best ye. Dan ingat ni, jangan skip followup atau delay terlalu lama, tu yang gigi lambat nak tersusun cantik.

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Followup Braces Bulan ke 18 (Julai 2017)"

Terima kasih kerana berkongsi pengalaman,menarik sebab kmk sendiri pun baru mok polah juak di anmas 😊

Sama3. :) All d best buat ktk. N kat sine anmas ya o? Dan berapa kos rawatan braces sia?

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top