Powered by Blogger.

Lunch @ King Lalapan, Kota Sentosa

Lunch hour hari ni berkesempatan singgah makan di King Lalapan, Kota Sentosa. Baru balik dari tugas di Batu 10, dan terus singgah ke sini untuk lunch.

King Lalapan


Menu kat sini lebih kepada menu lalapan. Harga pun boleh tahan. Saya order Nasi Goreng Special , harga RM8.50 ( boleh refer gambar) . So far sedap la jugak nasi goreng tu. Berbaloi lah dengan harga.

Kawan saya pula order Set tempe tu. Harga satu set RM5.50 kalau tak silap. Sedap dan layan juga makab tempe tu. Sesuai sangat untuk kudapan di petang hari.

Masa operasi kedai King Lalapan ini adalah dari pukul 10.30 pagi hingga 8.30 malam. Jadi kalau anda ada ke area Kota Sentosa boleh lah singgah di kedai ni.

Menu di King Lalapan
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Lunch @ King Lalapan, Kota Sentosa"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top