Powered by Blogger.

Fenomena Pokemon Go

Fenomena Pokemon Go

Pokemon Go dah ada kat Malaysia! Yeay. Tapi ada ura mengatakan Pokemon Go diharamkan di Malaysia? Entahlah. Mungkin ada benarnya game ini boleh melalaikan si pemain terutama yang fanatik, tapi, ikut orang juga lah. Hari ni, saya download apps Pokemon Go ini di playstore dan cuba berjinak-jinak dengan game ni.

Apa perasaan? Hmm biasa ja. Layan la juga. Apa yang best nya game ni, kedudukan binatang-binatang Pokemon ini adalah di tempat-tempat tertentu.

A big WARNING, jangan sesekali main game Pokemon Go ini sewaktu driving ok, takut kemalangan boleh berlaku.

Pucuk pangkalnya game ini tidak ada salahnya pun, hanya dikhuatiri boleh melalaikan si pemain. Apa-apa pun setiap yang kita lakukan kena lah ala kadar, jangan terlalu taksub. Ok, bye nak hunting For pokemon ni. Haha.

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Fenomena Pokemon Go"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top