Powered by Blogger.

Tarikh Keramat 11/11

Happy Birthday to my Mak kesayangan dan juga Tahniah kepada satu-satu nya adik lelaki aku yang dah pun konvo pada 7/11/2016 yang lepas .

Hari ini 11/11/2016 merupakan ulang tahun ke 5+ Mak aku. Dan malam ini kami sambut biasa-biasa sahaja. Sambutan buat kat Toko Daging. Dan special nya untuk Birthday girl, aku terpaksa tapau nasi kerabu burung puyuh. Sebab Mak den tak makan western ni.

Yang over nak layan western ni ofcoz la anak-anak Mak yang Loba .. 
Thanks mak atas didikan dan doa Mak selamak tok kmkorg adik beradik dapat berjaya dan jadi orang yang sempurna.  Love u so muchhhh... muahhhhh...

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Tarikh Keramat 11/11"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top