Powered by Blogger.

Prataroll Kopi O Corner Kuching


Dah pernah datang berambeh ke kopi o corner Kuching? kalau kuchingian yang tak pernah lagi jejak kaki 'e kopi o corner ni memang rugi la.
ok. mesti nak tau kan kat mana lokasi kedai kopi o corner ni. Kedai makan kopi o corner ni terletak betul-betul bersebelahan Raja Ayam Penyet, Satok. Laluan dia adalah sebelum flighover Satok. Boleh tahan juga menu-menu kat sini.
kebetulan saya dan en husband jalan-jalan.carik makan last week, so gi singgah di kedai ni. Saya order Prataroll Beef dan suami pulak order Nasi Ayam Penyet Bakar. Air pulak kitaorg order Teh C 3 Layer. memang tetap mantap persembahan makanan kat sini dan rasa nya pun super mantap. Antara menu-menu yang ada kat sini anda boleh tengok kat gambar-gambar menu dibawah ye. Selamat Meng kopi o corner. :)

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Prataroll Kopi O Corner Kuching"

Salam ..Selamat petang ..Singgah dan follow sini..Jom singgah www.akifimtiyaz.com

Salam ..Selamat petang ..Singgah dan follow sini..Jom singgah www.akifimtiyaz.com

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top