Powered by Blogger.

Seafood @ Topspot Bukit Mata

Minggu lepas aku dan sahabat-sahabat dari sekolah rendah pergi menjamu selera di Topspot Bukit Mata Stall No. 25.

Macam biasa, order untuk 4 orang makan. Tak larat lagi aku dengan emma nak pilih-pilih seafood yang super fresh. So aku just panggil sorang pekerja di kedai tu dan request menu yang kami nak.

Antara menu untuk 4 orang makan:
1. Ikan Siakap Sweet and sour
2. Softshell crab masak telor masin
3. Butter prawn
4. Siput sedut masak kicap
5. Sup telur cendawan
6. Midin Belacan
7. Telur dadar

So total kesemua order makanan adalah RM138. Masih lagi murah harga seafood di Topspot ni berbanding aku pernah makan seafood di langkawi dulu. Huuu..kecewa aku. Dahla mahal sedikit pulak tu.

Semua masakan kat kedai ni bagi aku sedap-sedap. Terutama yang masak telur masin tu. Huuu..

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Seafood @ Topspot Bukit Mata"

Sedapnya...actually nak bagitahu hadiah dah sampai jer..tQ

sedapnye... lapor plak bila tgk gmbr tu =)

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top