Powered by Blogger.

Kedai Murah Jual Tile 24''x24" di Kuching

Kedai Murah Jual Tile 24''x24" di Kuching

Waktu dalam proses membina rumah kampung, aku dan husband agak jenuh jugak survey kedai atau tempat jual Tile murah. Dah pergi survey kat kedai semut, hmm, ada yang murah, tapi reject Tile la. Tu pun harga mahal juga bagi aku.

Then, macamana ntah satu hari tu, balik dari ofis husband, aku terlihat sebuah kedai jubin atau Tile ni berdepan dengan Toyota penting. Niat hati nak survey je dengan lalu je depan kedai. Mungkin rezeki kami , apabila Tile saiz 24"x24" berharga RM11.80 sahaja!!! Terus kitorang masuk kedai dan beli terus Tile seperti dalam kiraan gambar.
 
Korang bayangkan berapa yang kami dapat save. Actually harga Tile saiz 24"x24" ni kalau ikut harga pasaran biasa adalah RM14.00-17.00. dapat jimat banyak kan? Jadi, kalau korang tergolong dalam orang yang tengah nak buat rumah, boleh la survey kat kedai ni. All the best.
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Kedai Murah Jual Tile 24''x24" di Kuching"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top