Powered by Blogger.

Wantan Sup @Padawan, Kuching

Hari Selasa yang lepas, saya dan rakan seofis ada program 10,000 langkah di Kpg Danu, Padawan yang terletak kira-kira 30km dari Bandaraya Kuching. Sebelum ke kpg tersebut, kami singgah untuk breakfast di sebuah foodcourt bersebelahan sahaja dengan Majlis Perbandaran Padawan. Salah satu stall muslim yang ada di foodcourt tersebut ada menjual menu wantan. Wahh, rasa excited pun ada. Sebab time tu memang taknak makan yang berat sangat. So saya order wantan sup yang berharga RM3. Murahkan?. Untuk pengetahuan, ni adalah kali pertama dalam hidup saya makan.wantan.sup. Selalu tengok kat tv je. haha. sedih betol. So far rasa die memang sedap. ohya wantan.tu inti kat dalam adalah daging. Sedap dan cukup rasa semuanya.

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Wantan Sup @Padawan, Kuching"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top