Powered by Blogger.

Boss Kambing Bakar di Kaya Cafe

Boss Kambing Bakar di Kaya Cafe

Nama cafe memang kaya betul. Haha. Kaya Cafe! Ko hader?? Oklah nih saya nak share satu tempat atau stall kalau korang nak makan kambing bakar. Nama stall ni adalah BOSS KAMBING BAKAR dan ianya terletak di Kaya Cafe. Kaya cafe ni terletak betul-betul di belakang Emart Matang.

Apa yang specialnya di Boss Kambing Bakar ni dah pastinya kambing bakar la kan. Malam semalam saya order ala carte kambing bakar yang berharga RM10. Actually nak order yang set ada nasi tu harga RM9, tapi nasi dah habis la pulak. Jadinya saya makan kambing bakar tu je lah.

So far rasa kambing bakar di sini sedap dan tidak liat. Kuah kambing bakar tu pun not bad. Just part sambal untuk cicah tu saya tak minat sangat. Macam tak kena pula rasanya.

Apa-apapun so far rasa semua ok. Just kena improve part sambal tu. Dan satu lagi jangan guna pinggan besi tu, time makan, asyik menari-nari pulak pinggan tu. Berpusing. Haha. Semoga bisnes makin maju buat empunya stall Boss Kambing Bakar.

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Boss Kambing Bakar di Kaya Cafe"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top