Powered by Blogger.

Red Rose Buds Tea Order Dari Lazada

Red Rose Buds Tea Order Dari Lazada

Yeayyyy. Akhirnya sampai juga barang yang diorder dari Lazada. Sepatutnya Red Rose Buds Tea ni patut sampai dalam awal Februari ni, tapi tak sangka pula boleh sampai awal. Yelah, barangan ni diorder dari oversea gitu. Haha.

Red Rose Buds Tea ni berharga RM14.20 sahaja untuk 50gram dan free postage fee. Best kan. Just korang kena sabar sedikitlah menunggu parcel korang datang, yelah dari oversea tu.

Saya dah pun minum segelas air red rose bud ni, ok lah rasa dia. Tak lah pahit, just nice. Tidak senyaman teh biasa kita minum tu. Nak cantik dan sihat kan?? Kenalah tahan hadap minum benda ni. Haha. Dan nak tahu kelebihan minum red rose buds tea ni?? Korang boleh usya entry aku sebelum ni ya berkenaan red rose buds tea. Ada testimonial POWER saya share kat situ. Rugi korang tak baca. Cari je dalam list entry saya bulan ni. Selamat menggeledah.

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Red Rose Buds Tea Order Dari Lazada"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top