Powered by Blogger.

PERCUMA PAYUNG Reload RM50 Umobile

PERCUMA PAYUNG Reload RM50 Umobile

Saya suka bebeno dengan benda percuma ni. Haha. Dah lama riki nak reload RM50 umobile kat Giant ni. Malam ni baru dapat beli reload rm50 kat Giant. Hanya pembelian Reload RM30 & RM50 di Pasaraya Giant akan dapat freegift menarik ni.

Kalau reload RM30 akan dapat botol air dan RM50 pulak dapat payung umobile percuma. Best. Benda free kan. Jimat oun jimat. Kali ni saya reload RM50 sebab nak upgrade plan UMI saya dari plan UMI30 ke UMI38. Jadi kenalah reload lebih rm30.

Kelebihan plan UMI38 ni adalah 6GB data high speed dan 150minit panggilan percuma ke semua rangkaian telco. Okla tu. Berbanding plan sebelum ni yang hanya 20minit panggilan percuma. Buat masa ni, saya rasa amat berbaloi guna Umobile ni,just kadang-kadang line macam hampeh sikit. Hàha.

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "PERCUMA PAYUNG Reload RM50 Umobile"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top