Powered by Blogger.

Kos tampal tayar kereta

Semalam baru perasan 1 tayar kereta belah belakang pancit sepancitnya. Rupa gaya, seperti tercucuk benda tajam.

Bila husband dah buka tayar tu Dan ganti dengan tayar spare baru detect satu skru comel tertusuk pada tayar tu. Haru betul. Nasib baik bukan pancit time saya tengah guna kereta.

Sebelum nak GI tampung tayar tu, dah mula bajet berapa kos tampung, maybe dalam belasan ringgit jugak. Nak tau berapa kos tampung tayar tu termasuk buat rotation tayar depan pergi ke belakang? RM10 je baiiii.. Murah daripada kos nak buat kat branch Toyota. Saya lupa pulak nama bengkek kereta yang kami pergi tu. Yang pasti lokasi bengkek tu betul betul berdepan dengan Lock Ann, Satok.

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Kos tampal tayar kereta"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top