Powered by Blogger.

Sambutan Birthday ke 28 tahun

11 February 2016 lepas , genaplah USIA saya 28 tahun. Dah lewat 20 an jugak rupanya saya. hehe.. Tapi takpa, sebab saya rasa macam muda remaja lagi ni.

Thanks kepada officemate Dan families yang sudi celebrate birthday saya Walaupun cuma secara kecilan. Saya amat menghargai itu. Rasa Terharu sangat plus malu, sebab tak sangka pula officemate beli kek Garfield Dan Tweety bird ni untuk saya. Thanks guys. Love all of u very much. ;)

Doakan saya Dan suami dimurahkan rezeki Dan dikurniakan zuriat tahun inj Dan tahun-tahun mendatang. Amin..

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Sambutan Birthday ke 28 tahun"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top