Powered by Blogger.

Perodua Sedan Baru: Perodua Bezza 2016

Perodua Sedan Baru: Perodua Bezza 2016

Bila kali pertama tengok keluaran kereta sedan pertama daripada PERODUA terus rasa Fall in Love. Haha. Serius, design Perodua Bezza ni cantik dan cool. Harga nya pun still murah dan berbaloi untuk dibeli compare dengan kereta seangkatan dengan nya. Dah ada yang tengah usya nak sambar sebijik kereta ni ke?

Perodua Bezza


Apa yang aku nak komen pasal Perodua Bezza ni adalah:


  1. Design CANTIK dan COOL. Nampak bergaya la. Ada saing dengan vios lama aku nih,
  2. Harga yang lebih murah berbanding kereta seangkatan dengannya.
  3. Ruang But Kereta yang Besar. Bagi famili yang ada baby kecik tu, mudah lah nak letak stroller yang besar gedabak tu dalam but kereta ni.
  4. Ruang tempat duduk depan dan belakang yang besar. Kaki masih ada ruang dengan seat depan.


Pandangan belakang Perodua Bezza

Bagi yang memang tengah mencari dan nak beli kereta baru, boleh lah singgah di cawangan Perodua terdekat anda bagi pandu uji Kereta Sedan Pertama Perodua ini iaitu Perodua Bezza. Bezza memang berbeza.
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Perodua Sedan Baru: Perodua Bezza 2016"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top