Powered by Blogger.

Shopping Bunga di Kaison, Vivacity Mall Kuching

Shopping Bunga di Kaison, Vivacity Mall Kuching

Alkisahnya semalam, sebenarnya pergi Kaison sebab nak beli langsir bilik second yang tak cukup, tapi sebab dah takde stok, tu yang melalut terbeli bunga pulak.

Yelah, kat ruang tamu rumah belum ada satu kuntum bunga pun. Jadi alang-alang dah kat Kaison, kami suami isteri terus cari bunga yang sesuai untuk letak atas kabinet tv. Cari punya cari, terjumpa bunga orked warna purple putih ni. Cantik kan. 

Sejambak ni berharga RM7.90 sahaja. Kami beli dua jambak bunga orked ni dan 2 pasu kecil yang berharga RM4.50 satu. Kos bunga kat ruang tamu rumah kami kali ni tak lebih RM30 pun. Haha.

Bukan kedekut tau, tapi ni dinamakan extra bajet. Duit banyak lagi nak guna untuk raya nanti dan selepas raya. Yelah, nak isi minyak dan nak makan lepas raya ni nanti mana nak cekau  duit. Nak tak nak kena awal-awal atur bajet kewangan. Ingat tau,jangan terlebih belanja pulak.huhu.

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Shopping Bunga di Kaison, Vivacity Mall Kuching"

keren artikelnya gan
kunjungi juga ya gan dengan web kebanggan kami poker online indonesia http://www.betdanwin.com/
bonus 100% deposit dan ada komisi referral 50% untuk member yang mengajak teman-temannya mohon partisipasinya siapa tau membutuhkannya makasihh gan :)

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top