Powered by Blogger.

Senarai Klinik Gigi di Kuching Mempunyai Perkhidmatan Rawatan Braces

Senarai Klinik Gigi di Kuching Mempunyai Perkhidmatan Rawatan Braces


Disertakan di bawah adalah senarai Klinik Gigi swasta di sekitar Kuching yang mempunyai perkhidmatan Rawatan Braces. Untuk klinik gigi tempat aku buat braces aku adalah di Chen Dental Specialist Clinic, Jln Keretapi, Kuching. Terdapat satu lagi klinik gigi yang ada buat rawatan braces ni di Jalan Airport. Setiap klinik gigi yang saya sertakan di sini mempunyai kadar caj rawatan yang berbeza bergantung dengan keadaan gigi anda dan juga caj di klinik itu sendiri. So, rajin-rajinlah buat survey ye untuk pilih mana yang terbaik, berpatutan kadar cajnya, bagus servis dan berdekatan dengan kediaman atau tempat kerja anda. 

Perlu diingatkan disini, perlunya klinik gigi yang anda pilih harus lah berdekatan dengan anda sebab anda perlu followup setiap bulan di sana. Sekian. Moga info di sini bermanfaat buat anda.

Senarai Klinik Gigi di Kuching Mempunyai Perkhidmatan Rawatan Braces:

***Chen Dental Specialist Clinic (Klinik tempat admin buat rawatan braces)

Chen Dental Specialist Clinic, Jln Keretapi, Kuching.
Consultation Hours:
Monday - Friday : 8.30 am - 12.00 noon
2.00 pm - 4.45 pm
Saturday : 8.30 am- 1.00 pm
Sunday & Public Holiday :Closed
Contact No. Chen Dental : 082-233381


Dr. Noraini Bt. Hj. Alwi
The Dental Profile,
1st Floor, Sublot 1, Lots 44 & 45,
Bangunan Tuanku Muhammad Al-Idrus,
Jalan Kulas,
93400 Kuching,
Sarawak.
Tel:082-420175/239175


Dr. Bong Piang Nam Dental Surgery
Sentosa Central, SL 21, Survey Lot 3162, First Floor, 7 Miles, Perissen Road, Kuching, 93250, Kuching, Sarawak.
Tel: 60 82-618 133




Bagikan :
+
Previous
Next Post »
8 Komentar untuk "Senarai Klinik Gigi di Kuching Mempunyai Perkhidmatan Rawatan Braces"

Selama berapa bulan nak pakai braces tu..dan ada pantang tak masa pakai..maksud saya dari segi makan minum ke pa k
Dan satu lagi berapa kos kesemuanya agak2 ?
Tq...

Hi sis ryieta.

Berapa lama pakai Braces tu bergantung tahap keterukan gigi. Kalau macam saya ambik dlm tempoh 2 tahun jugak . Pantang larang so far xda, just waktu mula pasang memang sakit la nak makan makanan keras. Tapi x lama. Dlm seminggu sahaja. Selepas tu ok ja. Kos sy buat rm6000.. if sis nak tahu detail boleh type Braces kat ruang seacrh di blog sy ni untuk baca review bulan ke bulan Braces sy.

hi sis, macam mana sis buat bayaran apa semua and proses dia, sis bayar bulan atau macam mana ya?

Hi sis. Klo confirm buat di klinik tu, byr deposit rm2000 dan rm100 untuk moulding. Dan selebihnya boleh byr ansuran sehingga rawatan selesai.

nak klinik dkt airport ya ktk ingat ka brp sidak charge?

Ada member kmk mdh,mahal sia tp service nang bgus la. Dgrnya dlm 8k-10k. Tp boleh tnyk lok.

Hi...how about sim dental nok di jln song ya...mahal sik di sia o?

Hai katedyno,

Sory kmk xda survey harga di sia.

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top