Powered by Blogger.

Perubahan Gigi Bawah Selepas Follow-up Bulan Ke 8

Perubahan Gigi Bawah Selepas Follow-up Bulan Ke 8

Setelah 8 bulan, baru nampak perubahan ketara pada susunan gigi bawah. Sebelum ini memang nampak haru biru susunan gigi hingga macam nak tercabut keluar je rupa gaya nya. Haha.

Follow-up kali ke 8 ni, doktor fokus pada gigi bawah pula, dan sekarang ni saya masih tengah sakit gigi sebab penangan tali merah yang dipasang pada gigi bawah. Selalunya sakit ni tidak lama, hanya 3-4 hari sahaja. Selepas tu dah boleh makan selahapnya. 

Ni je gambar yang saya dapat trace back balik untuk buat perbezaan dan perubahan dari bulan ke bulan. Semoga menjadi inspirasi buat anda yang nak pasang braces nanti. All the best guys.

Perubahan Gigi Bawah Selepas Bulan ke 8
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Perubahan Gigi Bawah Selepas Follow-up Bulan Ke 8"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top