Powered by Blogger.

Tiket Penerbangan Murah Ke Sabah 2017

Tiket Penerbangan Murah Ke Sabah 2017

Mesti ramai di kalangan traveller mahupun backpackers yang tak melepaskan peluang beli tiket penerbangan AirAsia yang gila-gila murah bermula pada 4 September 2016 yang lepas kan.

Saya pun tak mensia-siakan peluang yang jarang datang ni. Saya sempat grab tiket penerbangan dari Kuching ke Kota Kinabalu untuk percutian tahun hadapan selama 3 hari. Insyaallah moga dipermudahkan. 

Saya telah tempah tiket pergi dan balik kuching-kk untuk 2 orang dan jumlah harga tiket adalah RM186 termasuk caj pemprosesan kad kredit rm30 kalau tak silap.

Actually kalau korang nak beli guna cash lagi bagus, just guna direct debit dari akaun bank dan caj pemprosesan hanya RM4.00 sahaja. Lebih berbaloi dan murah. Macam saya, terpaksa guna kad kredit sebab cash masih banyak benda yang perlu . 

Ni antara tips saya nak cuti-cuti Malaysia dengan cara bajet. Iaitu tunggu promosi tiket murah dari AirAsia. Murah dan berbaloi.

Harap nya percutian saya ke Sabah tahun hadapan akan berjalan lancar. Aminn. Tak sabar nak update blog percutian bajet ke Sabah pulak. Stay tune.

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Tiket Penerbangan Murah Ke Sabah 2017"

Mohon Maaf kami ingin menumpang iklan...

TIPS PERCUTIAN MURAH KE SABAH!!!
Mari Bercuti Ke Sabah.... 2017

Tel : 0129600702 / 0163751978
Assalamualaikum Tuan Puan...
Bercuti la ke Sabah....!!
Kami bersedia mempermudahkan segala urusan percutian anda di sini...

Kami menyediakan Kereta sewa pandu yang murah, baru dan berkeadaan baik..

a) Nissan Urvan RM230 sehari
b) Toyota Innova RM200 sehari
c) Toyota Avanza RM160
d) Nissan Grand Livina RM170
e) Proton Exora RM150
f) Produa Alza RM140
g) Toyota Vios RM160
h) Proton Saga Flx RM120
i) Produa Myvi RM120
j) Produa Viva RM100
k) Proton Waja RM120
l) Proton Preve RM150
m) Viva 660 RM70

* Harga di atas adalah minimum sewa
untuk 3 hari ke atas...
* Penghantaran kereta percuma ke
Airport dan tempat penginapan.
* Kadar harga lebih rendah untuk sewa
secara bulanan.

Kelebihan yang anda dapat apabila memilih kereta sewa kami adalah :

1. Pilihan Homestay dan Hotel dengan harga
istimewa daripada kami bermula harga
RM68 dan ke atas di Kota Kinabalu dan
kundasang...

2. Homestay Condominium Marina Court di pusat bandar Kota Kinabalu hanya pada harga Rm250 semalam!!!

3. Pemandu Pelancong..
Sekiranya anda ingin perlukan pemandu sepanjang percutian kami menyediakan pemandu berpengalaman dan mahir dengan tempat2 percutian menarik di Sabah... upah bagi pemandu kami adalah RM100 untuk 12 jam sehari...

4. Harga istimewa ke Pulau Manukan , Sapi atau Memutik..
Sekiranya anda memilih perkhidmatan kami, kami akan memberikan anda harga istimewa RM20.00 sahaja seorang utk tambang bot dan Percuma SET SNORKLING & life jacket ( harga utk 1 pulau sahaja).. harga tak termasuk jetty fee, island fee...
Kami juga memberikan harga istimewa untuk Water Sport berikut:
* Banana Boat RM30 (15 mnt)
* FlyFish RM60 (15 mnt)
* Parasailing RM55 (15 mnt)
* Jetski RM140 (30 mnt)
* Sea Walking RM150 (30 mnt)

5. Harga istimewa untuk melihat Proboscis Monkey dan Fireflies... Klias Beaufort..
Harga RM45.00 adalah termasuk tambang menaiki bot, Hi Tea dan Makan malam...

*Screenshot iklan ini sebagai voucher Diskaun dan whatsapp ke nombor di bawah*

Hubungi kami
0129600702
0163751978
Boleh Call atau Whatsapp

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top