Powered by Blogger.

Bila AF 2015 Konsert Prelude

Bila AF2015 antara favourite student AF aku dan famili kali ini. Mula-mula aku memang tak layan pun nak tengok AF ni. Tapi bila je part Bila ni nyanyi, aku terus tinggalkan laptop dan terus layan tengok si Bila ni nyanyi. Bagi aku dia ada pesona bintang, suara tersendiri dan identiti tersendiri. Go Bila go. I know u can do it Bila. Sangat cute orang nya, dan pembawakan diri yang ceria. I like. Meh layan sedikit video di konsert prelude. Memang power suara budak ni.

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Bila AF 2015 Konsert Prelude"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top