Powered by Blogger.

My Journey with Braces

Up kat entry ni bukan bertujuan nak menunjuk-nunjuk ke APA ya. Hanya bertujuan nak share perjalanan kehidupan aku sebagai si pemakai braces. Yela sebab Gigi lintang pukang. Aku try nak buat perbezaan Dari hari ke hari, kemudian tak larat, tukar ke minggu. Hmm pun sama. Jadinya,baik aku uplod dulu ke blog, so that senang aku nak pantau. hehe. Saja aku nak buat kajian, mula minggu ke berapa Gigi aku ada gerakan atau perumahan kedudukan.


Hari ke 2

Hari ketiga


Hari keempat


Minggu pertama


Minggu keempat


1 April 2016. Bulan kedua pakai braces. Gigi bawah belah kiri dah gerak.

Follow-up ke 3


Followup ke 4 Braces. 10 Jun 2016.
Follow-up ke 5, 15 Julai 2016
Perubahan dan perkembangan bahagian
Gigi atas setakat 15 Julai 2016

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
5 Komentar untuk "My Journey with Braces"

Hai sis karmila. Cost sy buat ni rm5900 plus rm100 untuk buat moulding.

This comment has been removed by the author. - Hapus

Harga untk tahun 2016 still sama kah or ny btuka tuka? Sine klinik tok oh

Kmk rasa masih sama. Boleh gi klinik ya lok tanyak. Klinik tok simpang sebelum bata jln keretapi.

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top