Powered by Blogger.

Review KFC Wasabi Rice Wrap

Review KFC Wasabi Rice Wrap
Semalam, dalam group whatsapp Geng Geng sekolah dulu, ada lah salah seorang kawan bagitau dia tapau KFC Wasabi Je. Jadi hari ini time nak tapau KFC, terus tertengok iklan KFC Wasabi Rice Wrap tu. Nampak dalam gambar macam mengiurkan. Haha. Ini nafsu mata la ni.
So, saya tapau kah KFC Wasabi Rice Wrap tu ala carte dengan harga RM6.30 satu. Time makan tu, hmmm rasa dia not bad la. Tapi kalau nak financing dengan KFC wrap yang sebelum sebelum ini, ada lagi yang lebih sedap macam Wrap Ayam Masak Merah tu. Tak tau lah kalau tekak saya ni sorang je yang tak berapa nak layan sangat KFC wasabi ni. Rasa dia pedas pedas wasabi tu Dan ada rasa ala ala makan sushi pulak. Haha. Nak tau rasa lebih lanjut, harus anda mencubanya.
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Review KFC Wasabi Rice Wrap"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top