Powered by Blogger.

Bowling Straight Ball di Megalanes Kuching


Hari Jumaat lepas, aku dan bff abby pergi practice bowling. Yela takkan dah nak tournament baru nak training. Ye tak. So kitaorang just walkin ke Megalanes Bowling Centre Kuching.

Aku lupa pula nak bawa membercard en suami. Kalau tak memang dapatlah rate member. So after kira-kira, abby berubah fikiran pula nak sign up for membership. Bayaran membership untuk setahun adalah RM20. Ok la tu. Kitaorang ambik 5 game untuk hari itu..burghh..

Nak review sikit pasal megalanes ni. Tempat dia memang cantik. Ada 2 tingkat. Tingkat 1st kitaorang main ni ada 14 lanes. Ok la tu..banyak. Tempat ni baru lagi dan baru beroperasi tahun lepas.

Untuk training kali ini highest score yang aku dapat adalah 152 jatuhan pin. Akhernya..berjaya juga lepas 150. Almaklumla newbies katakan. Bola bowling pun guna yang ada kat sana ja.. Kasut lagi laahh..sewa ja Rm3.


Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Bowling Straight Ball di Megalanes Kuching"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top