Powered by Blogger.

Tips nak dapatkan wang segera!




Pernah tak berdepan dengan situasi kesengkekan duit? Atau tiba-tiba memerlukan cash atau tunai dalam jumlah besar dan ia diperlukan segera? Mungkin mereka yang dilahirkan sejak azali lagi kaya memang tak dan la nak merasa apa itu sengkek, atau takda masalah pun kalau memerlukan duit bagi urusan penting.

Ok lah, jangan risau, takda apa pun nak dimalukan kalau kita sengkek. Yang perlu kita malu adalah malu bila kena tebalkan muka nak pinjam duit daripada orang. Malu tak?? Serius, kalau aku memang malu beb. Huuu..Tapi kalau itu je final step yang korang ada, terpaksa la ketepi dulu muka malu tu.

Aku pernah sengkek. Dan juga pernah memerlukan duit dalam amaun yang besar bagi tujuan nak bayar sesuatu. Korang tau apa aku buat? PAJAK EMAS!!! Yes. Itu yang aku buat. Kalau kita ni golongan hawa memang tak sah la kalau takda gelang emas atau aksesori emas yang lain.
Gelang emas aku pernah pajak waktu nak guna cash dulu. Dan emas bar atau goldbar pun aku pernah pajak dulu.

Aku nasihatkan korang, time perlukan sangat duit ELAKKAN meminjam dari along atau pemberi pinjam wang yang tidak berlesen. Naya korang nanti dikemudian hari.

Sebab itu aku nasihatkan korang kalau ada emas tu, pergi lah pajak atau ayat lain dia ar-rahnukan emas korang tu. Tempat nak pajak ni pulak korang boleh pergi:
 Arrahnu Bank Rakyat
Arrahnu AgroBank
Arrahnu PosMalaysia

Kalau yang aku pernah cuba pajak dan ada pengalaman guna service pajak ni adalah di Arrahnu Bank Rakyat. Service tip top. Upah simpan yang rendah. Dan untuk pajak kali pertama korang akan dapat jumlah pinjaman 65% daripada nilai emas semasa korang.

Malu lah nak pergi pajak emas kat bank. Jatuhlah imej, sengkek! Oi mak jemah, daripada KO duk berhutang ngan along atau buat muka Tak malu GI Sana sink pinjam ngan kawan atau Famili, baik ko gi pajak emas ko kat arrahnu Bank Rakyat. Mudah dan selamat.

Bagaimana nak pajak emas?? Nanti aku akan up entry lain k. Stay tune!!

Dannn tak payah nak tunggu entry tu, saya dah up kan entry tu di sini >>>>
Cara Nak Pajak Emas #Tips 1

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Tips nak dapatkan wang segera!"

Memohon pinjaman cepat dan mudah tanpa caj pendahuluan pada kadar yang berpatutan.

Alamat - 350 Fifth Avenue, tingkat ke-34. New York, NY 10118-3299 Amerika Syarikat

kod zip - 01001

Untuk Pinjaman Peribadi, Pinjaman Perniagaan, Pinjaman gadai janji, Projek Pinjaman, sila hubungi kami: mabelhernandezloan@gmail.com bagi memenuhi semua Loan Berkaitan Keperluan tanpa bayaran pendahuluan.

Kami menawarkan Persendirian, Commercial and Personal Loans dengan Minimal Kadar Faedah tahunan serendah 3% dalam tempoh 1 tahun untuk tempoh jangka masa 50 tahun pembayaran balik kepada mana-mana bahagian di dunia. Kami memberi pinjaman dalam julat $ 5,000 kepada $ 100,000,000 USD. pinjaman kami juga diinsuranskan untuk keselamatan maksimum adalah keutamaan kami.

Adakah anda memerlukan pinjaman untuk meningkatkan perniagaan anda ?, Pinjaman untuk menyatukan hutang anda, pinjaman untuk kegunaan peribadi, Pinjaman Kad kredit, pinjaman Penjagaan Perubatan, Loan Kereta, Mortgage Pinjaman, Pinjaman Pelajar e.t.c.

Sama ada anda mahu untuk menyatukan hutang kadar faedah tinggi, membiayai pembelian utama, atau membayar untuk perbelanjaan yang tidak diduga, kita boleh menyesuaikan pinjaman untuk anda.

Mendapatkan pinjaman hari ini pada Kadar Faedah 2%, hubungi kami hari ini melalui e-mel kami (DAVIESRUTHFIRM@GMAIL.COM) pelanggan yang berminat perlu sila hantar permintaan ke email kami untuk mendapatkan borang permohonan dan syarat-syarat. Cuba dan lihat untuk diri anda, perkhidmatan indah kami yang tidak melebihi hari bekerja untuk memproses pinjaman dan hanya sahaja (1) Perkhidmatan satu jam pemindahan pinjaman.
Emel kami hari ini di (DAVIESRUTHFIRM@GMAIL.COM)
Regard hangat

Mendapatkan pinjaman hari ini pada Kadar Faedah 2%, hubungi kami hari ini melalui e-mel kami (DAVIESRUTHFIRM@GMAIL.COM) pelanggan yang berminat perlu sila hantar permintaan ke email kami untuk mendapatkan borang permohonan dan syarat-syarat. Cuba dan lihat untuk diri anda, perkhidmatan indah kami yang tidak melebihi hari bekerja untuk memproses pinjaman dan hanya sahaja (1) Perkhidmatan satu jam pemindahan pinjaman.
Emel kami hari ini di (DAVIESRUTHFIRM@GMAIL.COM)
Regard hangat

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top