Powered by Blogger.

Set Bola Bowling Murah T Zone

Nak dijadikan cerita.. Macammana tiba-tiba ja aku sibuk nak beli bola bowling sedangkan main nya tak terer mana pun. Haha . Wakil Kuching or wakil kampung jauh sekali.
Malam 3 hari yang lepas iaitu 1 hari sebelum aku fly untuk cuti-cuti malaysia, aku, en suami, my sis jihan dan bff abby pergi kononnya training bowling.
Ye la tournament bowling 29/4/2015 ni which is 1 hari after aku landing di bumi kenyalang ni. Tak dan lagi nak training ke apa. So pada malam tu, aku punya bola no 9 color coklat semua dah orang guna. Tinggal la bola no 10 yang cepat memenatkan aku. So sebab sangat tak puas ati, aku gi ajak en suami survey bola boling. So that nextime aku tak perlu berebut lagi dengan orang lain.
Aku survey bola bowling di Proshop level 2 megalanes kuching. Tokey dia ofcourse cina yang sangat ramah dan tak lokek nak layan kita as customer dengan baik. Bila survey, berpusing bijik mata aku. Mana tak nya, all the ball harga dia dalam rm300 ke atas.. Burgghhh..
At last aku tanya samaada ada pakej bola bowling sekali dengan kasut tak.
Tokey tu bgitau ada. Pakej 1 bola (jenama t-zone), kasut dan beg yang berharga RM340. Hmm ..ok la tu kan. Masih lagi dalam bajet aku. Heee..
Aku pilih bola tzone color purple, bola 9 (1st gambar) Cantek tak?? So untuk newbie macam aku ni, ok la ada bola sendirik, takda lagi nak rebut-rebut.

Guys, nak beli bola bowling lelong??? meh klik sini>>> http://luarteko.blogspot.com/2015/06/set-bowling-tzone-untuk-dijual-murah.html





Bagikan :
+
Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "Set Bola Bowling Murah T Zone"

ok laa tuh.. bila ada bola sendiri senang.. kita dah boleh biasakan diri dengan bola tu jer..

tak pernah main bowling jadi bila tgk bola dijual disusun macam beli kasut bata tu, rasa nak gelak pun ada. heheee.. rege dia.... tercekik mak.

tu la sis.. kebanyakn bola yang berat2 je. terpksa beli bola sndiri je la..huuu

sis, try la main sekali,, maybe gian lepas tu.. haha..

Dekat mna ya kedai jual bola nie

Kalau kat kuching ni, mana2 tempat men boling ada kedai jual bola boling ni.

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top