Powered by Blogger.

The life of Ants


Yo yo je kan tajuk entry saya kali ini. Bukan lah nak bercerita tengtang kehidupan semut, just nak share salah satu rakaman gambar binatang yang sangat kecil ini dengan menggunakan kamera handphone. Rasa bangga la pulak dapat shot gambar semut yang sharp dan jitu macam ni. Haha. Ok lah, shot ni saya guna kamera handphone Lenovo P780. Itu diwaktu zaman kegemilangan handphone tu sebab masih baru, sekarang ni, hmmm blur je bila tangkap gambar.

The life of ants

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "The life of Ants"

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top